De tip van Siham.

Geef deze kerst een steuntje in de rug cadeau.

Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Geef dan een mooi boek cadeau deze Kerst: boeiende levenslessen en inspirerende levensverhalen als troost of als basis voor een gelukkig nieuw jaar. Met een boek geef je meer.

Cadeautips voor een steuntje in de rug

Klik op de covers voor meer informatie en recensies, log in of maak een account aan om de boeken op je cadeaulijst te zetten.

(13)
  Mijn cadeaulijst
Met vijf heldere stappen pak je zelf de regie in lastige sociale situaties, los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je je band met de mensen om je heen. Grappig geschreven, bomvol herkenbare voorbeelden en opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt.
(148)
  Mijn cadeaulijst
Dirk De Wachter gaat in op grote vraagstukken in onze maatschappij die ons leven bepalen, sturen of veranderen, maar die ons vooral in contact brengen met de ander of met onszelf. Vanuit een constante verwondering leert het ons om na te denken over wat gelukkig zijn echt kan betekenen.
(74)
  Mijn cadeaulijst
Een allesomvattend portret van jager en prooi, van een woelige strijd tussen zowel het heden en het verleden als tussen de koninklijke wil en de visie van een common man: van een modern land dat zichzelf door conflict, gedrevenheid en moed vormgeeft. Het daverende slotdeel van de Thomas Cromwell-trilogie
(7)
  Mijn cadeaulijst
Het is bewezen dat je je geest kunt trainen. En van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: een monnik? Jay Shetty zet de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren.
(3)
  Mijn cadeaulijst
Dé jaarlijkse sensatie voor jong en oud: Guinness World Records 2021 bevat weer duizenden verbazingwekkende records. Maak in deze spiksplinternieuwe Nederlandse editie kennis met de meest verbluffende en illustere recordhouders. Ontdek hoe zij de top bereikten.
(59)
  Mijn cadeaulijst
In dit wijze, verstandige en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding van een kind écht toe doet. Geen praktische tips over slapen, eten, goede manieren of huiswerk, maar helder advies over de essentie van het ouderschap.
(61)
  Mijn cadeaulijst
We krijgen in ons leven allemaal te maken met lijden. We kennen allemaal verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Maar we hebben ook allemaal een keuze als we te maken krijgen met trauma of moeilijkheden. We kunnen opgeven of ervoor kiezen om elk moment als een geschenk te ervaren.
(1)
  Mijn cadeaulijst
Dit boek laat je dansen in de regen, in bomen klimmen, levens redden en de wereld zien. Je wordt er slimmer van en met een beetje geluk komen AL je dromen uit. Toegegeven, dat is misschien niet helemaal waar. Maar het geeft je wel een duwtje in de rug en vooral tonnen inspiratie om het leven te leiden waarvan je droomt.
(5)
  Mijn cadeaulijst
De Vieze Man, Jacobse en Van Es, Meneer Foppe. Een aantal bekende typetjes en sketches zit in ons collectieve geheugen verankerd, maar wat weten we nu werkelijk van ze? Het ultieme eerbetoon.
(3)
  Mijn cadeaulijst
Vad3r is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse dat op dit niveau voor iedereen hetzelfde zou moeten zijn.

Geef deze kerst meer met een boek.


De tip van Siham en meer cadeautips voor een steuntje in de rug.

De tip van Diederik en meer cadeautips voor stof tot nadenken.

De tip van Ellie en meer cadeautips voor kippenvel.

De tip van Robert en meer cadeautips voor een brok in de keel.

De tip van Nadia en meer cadeautips voor een nieuwe smaak.

De Hebban Cadeaugids voor nog veel meer cadeau-inspiratie.

De tip van Siham Raijoul

(358)
  Mijn cadeaulijst

De Hebban Crew wenst je alvast fijne feestdagen.

Elke dag een verrassing? Bezoek dan vanaf 1 december de
Hebban Adventskalender